I JCI afholdes løbende en række arrangementer, og det gør sig selvfølgelig også gældende for vores afdeling i Slagelse. Som en fast del afholder vi afdelingsmøder, som udgangspunkt 2. onsdag i måneden, undtagen juli og december. Under afdelingsmøder kan du se en kort beskrivelse af vores afholdte og kommende afdelingsmøder. Ud over afdelingsmøder afholder vi også trainings og sociale arrangementer. Det er muligt, at se mere om og tilmelde sig kommende events her.

——————————————————————————————————————–

JCI Slagelse afholder for første gang i 2018 et af to åben arrangementer for alle – Første arrangement er “Arbejdsglæde – helt enkelt”.

JCI Slagelse inviterer til et foredrag af Jon Kjær Nielsen fra Jon.dk. I det sidste årti har Jon hjulpet danske arbejdspladser med at skabe mere arbejdsglæde – og derigennem bedre resultaer. Hans populære arbejdsglædeforedrag trækker på inspirerende historier fra arbejdspladser der er gået foran, krydret med de seneste forskningsresulater.

Arrangementet koster 100 kr. inkl. kaffe, kage og så får du endda også Jon Kjær Nielsens seneste bog “100 tips til arbejdsglæden”.

Køb billetter her: https://jcislagelse.nemtilmeld.dk/38/